Montáž luxusního botníku

V Praze jsme měli tu čest realizovat zakázku, která ztělesňuje spojení elegance a funkčnosti v interiérovém designu. Tento luxusní botník, který jsme navrhli a vyrobili, nejenže přináší do domova sofistikovanost, ale také poskytuje praktické řešení pro ukládání obuvi.

Materiály a design:

Při výběru materiálů jsme kladli důraz na kvalitu a estetiku. Čela botníku jsou vyrobena z materiálu PERFECT SENSE PREMIUM W1100 PM, který je známý svou matnou povrchovou úpravou a odolností vůči otiskům prstů. Tento materiál dodává botníku moderní a čistý vzhled, který se skvěle hodí do každého interiéru.

Nika botníku je zhotovena z dýhy SHINNOKI 4.0 Natural Oak, která přináší přírodní krásu a teplo dřeva. Tato dýha je precizně zpracována, aby vytvořila harmonický kontrast s bílými čely a dodala celému kusu nábytek luxusní vzhled.

LED osvětlení a detaily:

Jedním z nejvýraznějších prvků tohoto botníku je integrované LED osvětlení, které je vyfrézováno přímo do dřeva. Toto osvětlení nejenže zvyšuje vizuální atraktivitu botníku, ale také zajišťuje snadnou orientaci a přehlednost, zejména ve večerních hodinách. LED pásky jsou pečlivě umístěny tak, aby rovnoměrně osvětlovaly celý vnitřní prostor botníku.

Dokonalé spojení s interiérem:

Design botníku byl navržen s ohledem na celkový interiér bytu. Při jeho umístění jsme dbali na to, aby botník harmonicky propojoval jednotlivé místnosti – předsíň, obývací pokoj a ložnici. Tento centrální prvek nejenže slouží svému primárnímu účelu, ale také přispívá k celkové estetice a funkčnosti obytného prostoru.

Kování a funkčnost:

Kování botníku jsme vybavili špičkovými komponenty značky Blum, které jsou zárukou dlouhé životnosti a hladkého chodu. Použití kvalitního kování zajišťuje, že všechny zásuvky a dveře se otevírají a zavírají bez námahy a vydrží každodenní používání po mnoho let.

Závěr:

Tento luxusní botník je dokonalým příkladem, jak může kvalitní řemeslné zpracování a pečlivý výběr materiálů vytvořit nábytek, který je nejen praktický, ale také esteticky atraktivní. Jsme hrdí na to, že jsme mohli přispět k vytvoření takto krásného a funkčního prostoru v pražském bytě.

Pokud hledáte inspiraci pro svůj interiér nebo máte zájem o zakázkovou výrobu nábytku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme vytvořit domov, který bude odrážet Vaši osobnost a styl.

Další články

Ahoj, já jsem David.

Děkuji za tvou poptávku!

Pokud je tvůj požadavek urgentní, neváhej mě kontaktovat telefonicky, přes WhatsApp nebo e-mailem. V opačném případě se ti ozvu, hned jak to bude možné a domluvíme se na dalším postupu.

Nevíte si rady?

Zanechte nám telefonní kontakt, my vám zavoláme a společně Váš projekt nezávazně probereme.