Moderní kuchyně do menšího prostoru

Představujeme Vám naši nejnovější realizaci moderní kuchyně v Ostravě. Tento projekt byl navržen a vytvořen s ohledem na maximální funkčnost, estetiku a pohodlí zákaznice.

Design a rozložení:

Tato kuchyně se vyznačuje elegantním a minimalistickým designem, který kombinuje světlé barvy s čistými liniemi a moderními materiály. Bílé skříňky bez úchytek dodávají prostoru čistý a prostorný vzhled. Pracovní deska z kvalitního laminátu v přírodní barvě je odolná a snadno udržovatelná.

Kuchyně je uspořádána do lineárního tvaru, který je ideální pro menší prostory a poskytuje dostatek pracovního místa. Nad pracovní deskou je umístěna řada horních skříněk pro uložení nádobí a potravin, zatímco spodní skříňky a zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny kuchyňské potřeby.

Použité materiály:

FRANKE Baterie FS 3230.901 LINA SMART matná černá, bez sprchy – Baterie Franke patří mezi světovou špičku – baterie jsou vyhlášené svou kvalitou, nezaměnitelným designem a špičkovým zpracováním.

FRANKE Dřez MRG 610-37 RTL 410 x 510mm matná černá;

DTDL W1100 ST9 Alpská bílá 2800/2070/18 – Laminovaná dřevotřísková deska Eurodekor složená ze surové dřevotřísky, která je na obou stranách potažena dekorativním papírem. Ideální materiál pro vodorovné nebo svislé aplikace v designu nábytku a interiérů, například pro čelní plochy, police, skříně, nábytkové korpusy nebo obklady stěn. Odolné proti otěru a poškrábání.

DTDL K349 RT Světlá stěrka 2800/2070/18 – Dřevotřísková deska oboustranně laminovaná v dekoru K349 Světlá stěrka se strukturou RT Rust texture na nosiči P2. Standardní dřevotřísková deska dle EN 312 určená do suchého prostředí, objemová hmotnost 600 -750kg/m3. Výrobce: KRONOSPAN.

LED osvětlení horních skříněk;

Elektricky výsuvná zásuvka StrongPower.

Spotřebiče a vybavení:

Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči, které zajišťují maximální efektivitu a pohodlí.

Mezi hlavní vybavení patří:

  • Mikrovlnná trouba LG umístěná v horní skříňce, která šetří místo na pracovní desce;
  • Kávovar Catler pro milovníky kávy, umístěný vedle odkapávače na nádobí;
  • Černý dřez značky FRANKE s moderní baterií ladící s celkovým designem kuchyně;
  • Nože a kuchyňské nástroje v elegantních stojanech pro snadný přístup;
  • Rychlovarná konvice a toustovač umístěné vedle okna, které poskytuje přirozené světlo a krásný výhled během přípravy jídla;
  • Menší lednice v rohu kuchyně, ideální pro skladování čerstvých potravin.

Funkčnost a estetika:

Tato kuchyně je navržena tak, aby byla nejen krásná na pohled, ale také maximálně funkční. Dostatek úložného prostoru, moderní spotřebiče a promyšlené uspořádání umožňují snadnou a efektivní přípravu jídel. Světlé barvy a čisté linie dodávají prostoru svěží a moderní vzhled, který je ideální pro jakýkoli interiér.

Pokud hledáte inspiraci pro svou vlastní kuchyň, neváhejte nás kontaktovat. Naše kuchyně na míru jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny Vaše potřeby a přání. Realizujeme projekty s maximální péčí a pozorností k detailům, abyste se ve své nové kuchyni cítili pohodlně a spokojeni.

Těšíme se na spolupráci při tvorbě vaší vysněné kuchyně!

Další články

Ahoj, já jsem David.

Děkuji za tvou poptávku!

Pokud je tvůj požadavek urgentní, neváhej mě kontaktovat telefonicky, přes WhatsApp nebo e-mailem. V opačném případě se ti ozvu, hned jak to bude možné a domluvíme se na dalším postupu.

Nevíte si rady?

Zanechte nám telefonní kontakt, my vám zavoláme a společně Váš projekt nezávazně probereme.